Robuste kuplinger og flensemuffer for skjøting av rør – Ulefos Mega

Mega-serien representerer den nyeste utviklingen innen mekanisk rørkoblingsteknologi. Produktene er fremstilt for å kunne skjøte rør med samme innvendig diameter, og med den samme eller helt forskjellig, utvendig diameter. Med én enkel kupling kan man skjøte mange ulike rørtyper, som stålrør, duktile jernrør, støpejernsrør, PVC-rør og asbestsement-rør.

Forenkler lagerhold og installasjon

Mega-produktene er produsert for bruk til reparasjoner i tilfeller der man ikke har eksakte mål for utvendig diameter på rørene som skal skjøtes. Serien har en spennvidde for ytre diameter på opp til 34 mm, noe som gjør at lageret av skjøtekuplinger kan reduseres til én størrelse per nominelle diameter. Dette forenkler også installasjonsprosessen.

Enkel, pålitelig tetning mot røret

Mega-produktene er utviklet med en ytterring som omslutter pakningen. Den unike “slide easy”-pakningen med langsgående ribber gir maksimal tetning, selv mot gamle, korroderte røroverflater.

Godkjent kvalitet

Mega-serien består av kuplinger og flensemuffer i solid, robust kvalitet. Alle produkter er tilgjengelige i størrelser fra DN50 (2”) til DN300 (12”). Alle modeller er utviklet og fremstilt i henhold til kvalitetessystemet BS EN ISO 9001. Produktene er også godkjent av The UK Water Regulations Advisory Scheme (WRAS) og The American Water Works Association, spesifikasjon AWWA/ANSI C.219 for boltede kuplinger.

 

Ønsker du å vite mer eller bestille Mega ta kontakt med vårt kundesenter på tlf. 67 80 62 00

Vårt produktsortiment på Mega finner du her.

Tags: , , , ,