Fotokonkurranse: Månedens logolokk

Hvert år legges mange titalls tusen Ulefos-kumlokk med logo, såkalte «logolokk», ut på norske veier. Og vi i Ulefos har lyst til å finne ut: Hvilke lokk er de aller, aller fineste vi har i Norge? Vil du hjelpe?

Ved Ulefos Jernværk støpes et stort antall kumlokk med vårt eget standard design hver enste dag, men det er også slik at de som ønsker å sette et personlig preg på kumlokkene, har anledning til å gjøre dette. Det er for eksempel svært vanlig med by- eller kommunevåpen på lokkene. I Oslo prydes mange kumlokk av byens skytshelgen, St. Hallvard, mens man for eksempel i Bamble kommune bruker kommunevåpenet som dekorasjon. Vi har til og med fått henvendelser fra privatpersoner, som ønsker egne bilder på kumlokket i oppkjørselen sin. Det er kun fantasien som setter begrensningene!

Vi vet at det finnes tusener av flotte logolokk, og derfor trenger vi litt hjelp. Vi oppfordrer alle våre Ulefosvenner der ute til å ta bilde av det logolokket de synes er aller flottest, kulest, morsomst eller rarest, og sende det inn til oss. Hver måned kårer vi månedens logolokk, og fotografen mottar en premie i posten. Vi vil også veldig gjerne få lov til å bruke bildet i etterkant. Bildet kan sendes på mail til marked@ulefos.com. Kanskje ditt bilde blir månedens flotteste i november?

Vi starter med å vise bildet av månedens logolokk for oktober, som ble Sjørøverlokket fra sjørøverlandsbyen Kjuttaviga i Kristiansand Dyrepark. Disse lokkene ble laget til åpningen av Kjuttaviga i 2012, og de er like skumle fremdeles! Det flotte bildet er tatt av Thor Halbakken fra Jevnaker, og vi gratulerer vår første vinner så mye! Og venter spent på fortsettelsen!