Nytt navn- nye hjemmesider med nye muligheter!

Vi har skiftet navn for tydeligere å vise vår identitet, og for å synliggjøre for våre kunder og samarbeidspartnere at vi er en del av et nordisk konsern. Bedriften er den samme som tidligere, med sin historie, kompetanse, kundeservice og produktkvalitet. Vi har fått en flott og sterk logo som viser tydelig hvem vi er.

NY INNHOLDSRIK OG PRODUKTRETTET HJEMMESIDE hjemmeside

1. januar 2014 skiftet våre hjemmesider adresse og utseende. Den nye adressen vår er www.ulefos.com. Denne nye hjemmesiden er lett fremkommelig og oversiktlig. Innholdet, samt produkter er oppdatert og blir stadig fornyet med nye produkter.  Vi har lagt vekt på at sidene våre skal være lett gjenkjennelige. Sidene har derfor de samme menypunktene som tidligere.

SAMME BESØKSADRESSE, NY E-POST ADRESSE

Våre medarbeidere skiftet e-post adresser fra 1. januar 2014. De nye adressene er bygd opp på samme måte som tidligere med initialer nn@ulefos.com. Som eksempel vil vår administrerende direktør Hans Erik Maastad sin e-post adresse være hem@ulefos.com Han er selvfølgelig like tilgjengelig. De gamle e-post adressene vil fortsatt fungere en stund fremover, men fint om dere endrer til de nye etterhvert.

KLART DET! VIKTIGERE ENN NOEN GANG!Klart-det

Våre 36 medarbeiderne fortsetter å arbeide etter vårt interne motto, klart det! Klar det er et slagord vi lenge har hatt med oss i bedriften.

Dette mottoet er viktigere for oss enn noen gang og satsningen på kompetanse og kundeservice i alle ledd vil fortsatt bestå. For å fremme hvor viktig dette mottoet er for oss, har vi valgt å skifte navn på kundeavisen vår til nettopp Klart det! Mange endringer, men små forskjeller – vi skifter bare utseende!

Tags: , , , ,