PipelineVision overtar rørinspeksjon fra Ulefos

PipelineVision er et nyopprettet selskap med erfarne medarbeidere innenfor området rørinspeksjon. Fra og med 1. mai 2017 tar PipelineVision over Ulefos’ virksomhet på rørinspeksjon.

-Etter mange år med rørinspeksjon hos Intervision, Vulkan Smith og Ulefos har vi lang og bred erfaring, og vi ser frem til å drive virksomheten videre gjennom et nytt og eget selskap, sier daglig leder Majid Zokaie.

 

Optimale løsninger i henhold til kundes behov PipelineVisions team består blant annet av Majid Zokaie (bilde, t.v.) og Eddie Rudolph (t.h.), som begge har vært ansatt i Ulefos i en årrekke, og som til sammen har mer enn 30 års erfaring innen rørinspeksjonsmiljøet.

 

PipelineVision bistår med rådgivning og utstrakt service for å skape gode og langsiktige løsninger som forenkler arbeidsdagen til sluttbrukeren. Vi har agenturer på produkter fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører, produkter og løsninger som settes sammen til optimale pakkeløsninger, i henhold til kundens ønsker og behov. Fra enkle stakekameraer til komplette TV-biler, det meste kan løses, i følge Zokaie.

 

Serviceverksted

Ved eget autorisert serviceverksted i Sandvika utføres alle typer service på kamerautstyr og TV-biler, noe som medfører minimalt med nedetid dersom uhellet skulle inntreffe.

-Vi kan rørinspeksjon, og gleder oss til videre samarbeid med kundene vi har hatt kontakt med i en årrekke, samtidig som vi vil skape nye relasjoner med nye kunder og samarbeidspartnere, sier Zokaie.

Les mer om PipelineVision på www.pipelinevision.no