Står en tradisjonsrik Ulefos parkbenk på din ønskeliste?

I så fall er tiden inne! Ulefosbenken er like vakker året rundt, men det er jo om sommeren, når man kan tilbringe solrike dager og lyse kvelder på den, at den virkelig kommer til sin rett!

Ulefosbenken kommer i tre ulike lengder, og furutrespilene kommer i en rekke ulike utførelser. Grunnet tyngden på vangene bli benkene så tunge at de er så godt som tyverisikre i seg selv.

 

Benken ble utviklet og satt i produksjon i 1960, og lever i dag i nærmest uforandret stil. Den kan også leveres med tilsvarende bord.

 

Treverket i møblene blir levert enten i kortreist malmfuru, vanlig norsk furu eller FSC-sertifisert accoya (varmebehandlet og eddikasylitert furu). Malmfuru og vanlig furu leveres kun ubehandlet, mens accoya kan leveres ubehandlet eller malt i hvitt, sort og to ulike grønnfarger. Møblene kan om ønskelig bli levert i royal-impregnert, oljet eller beiset utførelse. Med riktig behandling lever benkene like lenge som de som sitter på dem!

 

Vangene er støpt i seigjern ved Ulefos Jernværk på Ulefoss i Telemark. De pulverlakkeres i sort.

 

Parkbenken leveres i standardbredde på 1,98 m, men kan også leveres som 1,53 m. Med mindre noe annet er spesifisert, leveres benkene flatpakket.

 

Vårt store lager sikrer korte leveringstider.

 

Her kan du laste ned ulefos utemøbler produktark utemiljø

 

Her kan du laste ned Prisliste Parkserie -Vår- 2016. Alle priser er ekskl. MVA

 

Ta kontakt med oss for bestilling. Kan også bestilles per telefon.