Ulefos Tetteballer: Tetting av rør i alle dimensjoner

Ulefos tetteballer finnes i en rekke ulike dimensjoner og er tilpasset mange ulike formål.

 

Tetteballene kan benyttes i alle typer rør- og rørledninger. Overflatematerialet gir stabilitet i røret, og produktene har utmerkede egenskaper innenfor komprimering, tetting og tøyelighet.

 

Tetteballene er laget av et sammensatt gummimateriale som består av bade naturlige og syntetiske gummikvaliteter. Gummien er fremstilt under konstant overvåkning, i ISO- sertifisert laboratorium. Optimalisering av eksisterende materialkvalitet og utvikling av nye materialer sikrer den til enhver tid utmerkede produktkvaliteten.

 

Alle produktene kvalitetstestes i en egen kvalitetsavdeling, i henhold til europeiske standarder. Produktutvalget omfatter endimensjonsballer for tetting av en spesiell dimensjon og flerdimensjonsballer, hvor samme ball kan benyttes på flere rørdimensjoner.

 

Våre tetteballer kommer i to varianter, PLUGY-modellen og PLUGSY-modellen, som ofte benyttes samtidig, f.eks ved trykktesting.

 

plugsy

PLUGY tetteballer benyttes i rør, for å stoppe gjennomløp eller til tetthetsprøving med luft eller vann. Alle PLUGY-tetteballene er uten gjennomløp.

 

 

 

Plugy

PLUGSY har montert et rør for gjennomløp som gir mulighet for å slippe gjennom vann/væske.

I front er røret gjenget og en tetteplugg er montert. Når ballen skal benyttes til trykktesting, monteres testutstyret i gjengepartiet.

 

Bla i vår brosjyre om test- og tetteballer her.

 

Se vårt sortiment av test-og tetteballer her.

 

Kontakt oss for mer informasjon om Ulefos tetteballer!