Skip to main content
Ulefos > Arrangementer og webinarer > Lanseringswebinar: Nye FLEX DN400 og DN250

Lanseringswebinar: Nye FLEX DN400 og DN250

Vil du vite mer om de nyeste ventildimensjonene i Ulefos Esco FLEX-serien? Nå får du nemlig Ulefos Esco FLEX i DN400 og DN250. Kristian Drolsum, produktsjef VA, og Jørgen Heum Larsen, kvalitet og HMS-leder, inviterer deg til gratis webinar, hvor du vil få en innføring i de to nye dimensjonene og ventilseriens egenskaper og funksjoner.

Foredragsholdere

Kristian Drolsum, produktsjef VA og Jørgen Heum Larsen, kvalitet og HMS-leder

Banner for lanseringswebinar om nye FLEX DN400 og DN250. Grafikk.

Med FLEX får du en ventil med fleksibilitet som gjør det mulig å endre påkoblinger og skifte ut ventilenheter ved behov, uten å erstatte hele uniten. Ulefos Esco FLEX ventilserie er tilpasset nordiske forhold, utviklet og produsert på vår egen ventilfabrikk i Norge. I dette webinaret vil vi ta en nærmere titt på FLEX-seriens ulike funksjoner og fordeler, som blant annet operasjonsmoment og serviceventil, i tillegg til materialkvaliteter på glidebrikke, spindel og bolter.

Du får også vite mer om

  • Utvikling og levetid
  • HMS og sikker håndtering
  • Kvalitet
  • Sikkerhet i kum med solid forankring

Vi vil også sette av tid til å svare på spørsmål.

Du vil sitte igjen med inngående kunnskap om de nye ventildimensjonene og Ulefos Esco FLEX ventilserie for øvrig. Webinaret passer for deg som er konsulent, eller deg som jobber i vann- og avløpsseksjonen i kommunen.