Skip to main content
Ulefos > Utemiljø

Ulefos utemiljøprodukter

Vi har i en årrekke levert kvalitetsprodukter innen utemiljø til det norske markedet. Våre parkbenker, tregruberister, sykkelskur, avfallsbeholdere, pullerter og leskur er populære produkter i vårt utemiljøsortiment.

Vi distribuerer Ulefos parkbenk og Ulefos antikkbenk, som begge har blitt produsert ved Ulefos Jernværk siden 1960-tallet. I tillegg har vi en rekke store leverandører, både norske og internasjonale, som til sammen utgjør vårt brede produktsortiment innen park- og gatemøbler. Vi kan også imøtekomme våre kunders ønsker ved spesialproduksjon med hensyn til design og detaljer, som f.eks. produkter med kommunevåpen.

Les mer om svanemerkingen av Ulefosbenken.

Ulefos parkbenk uten rygg og armlener langs fortauskant. Foto.
Ulefos parkbenk med pledd og frukt på terrasse. Foto.
Ulefos parkbenk i gatemiljø. Foto.
Ulefos parkbenk uten rygg og armlener i park. Foto.

Ulefosbenken

Vi leverer en rekke ulike typer benker, med og uten rygg og armlene, i både tradisjonell og moderne stil. Vår egenproduserte Ulefos klassisk parkbenk er merket med Svanemerket og tidløs i design og utforming. Laget med vedlikeholdsfrie vanger, støpt ved Ulefos Jernværk – for lang holdbarhet. Benkens utforming har vært uforandret i over 50 år – men den er stadig like populær. Derfor pryder den gågater, parker og private hager over hele landet.

Vi samarbeider også med flere andre europeiske kvalitetsleverandører, med utemiljøprodukter vi er svært glade for å representere i Norge.

De fleste av våre benker og bord har treverk i seg, og leveres i accoya.

Vår leverandør accoya garanterer for bærekraftig treproduksjon, og er sertifisert i henhold til gjeldende miljøstandarder.

Kontakt oss på ordre@ulefos.com for mer informasjon om våre parkbenker.

Se monteringsanvisning for Ulefosbenken.

Ulefos parkbenk i gatemiljø. Foto.
Ulefos tregruberist og trebeskytter

Tregruberister og trebeskyttere

Ulefos Alma er konstruert for å gi trær gode vekstvilkår i urbane miljø der stein og betong dominerer. Den kan lyssettes med spotlights fra Louis Poulsen. Lyset definerer treet og skaper trivsel i byrommet.

Alma består av tre deler; tregruberist, trebeskytter og treplantekum. Tregruberisten er laget i pulverlakkert støpejern, og er et gjennomtenkt produkt av høy kvalitet, god design og funksjon. Konstruert for en lang levetid – like lang som treet som plantes. Tregruberisten støpes ved vårt jernstøperi på Ulefoss, og har et svært lavt miljøavtrykk. Dette gjører Alma til et svært godt valg for miljøet også.

Kontakt oss på ordre@ulefos.com for mer informasjon om tregruberister og trebeskyttere.

Ledelinjer

Ledelinjer er et internasjonalt språk med fysiske markører som bidrar til at blinde og svaksynte enklere kan ta seg trygt frem i gatemiljøet. Universell utforming gjør at flest mulig har tilgang til hele samfunnet, og derfor har myndighetene laget lovpålagte krav for universell utforming.

Ulefos ledelinjer i støpejern har en svært solid og robust overflate som tåler slitasje som f.eks. snøbrøyting over tid. Ledelinjene er taktilt opphøyde og godt synlige, og produsert ihht. anbefalinger i Europeisk standard. Linjene leveres i variantene retningsindikator (sinuslinjer), oppmerksomhetsindikator og varselindikator.

Kontakt oss på ordre@ulefos.com for mer informasjon om ledelinjer.

Ulefos ledelinjer på fortauskant. Foto.
Ulefos parkbord. Foto.

Parkbord

Vi leverer flere typer parkbord i både tradisjonell og moderne stil. Vårt egenproduserte Ulefos parkbord har et vakkert og tidløst i design. Laget med vedlikeholdsfrie vanger for lang holdbarhet, støpt ved vårt jernstøperi Ulefos Jernværk.

Trespilene er i ubehandlet malmfuru eller malt accoya, en type furu som er behandlet og nærmest vedlikeholdsfri. Passer sammen med Ulefos parkbenk.

Kontakt oss på ordre@ulefos.com for mer informasjon om parkbord.

PROCITY utemiljøprodukter for alle utemiljø

Vi vil være en totalleverandør for ditt utemiljøprosjekt. Derfor fører vi et bredt produktspekter fra det franske kvalitetsmerket PROCITY fra SPL. Her finnes produkter og løsninger for ethvert behov.

Ta en titt i katalogen på lenken under eller kontakt oss så hjelper vi deg med å finne løsninger som passer til dine prosjekter og utemiljø.

 

Se Procity katalogen for hele utvalget av utemiljøprodukter >

Kontakt oss for mer informasjon om PROCITY utemiljøprodikter >