Skip to main content
Ulefos > Om oss

Om oss

Ulefos er et ledende nordisk selskap innen VA-segmentet etablert i 1657, med over 300 ansatte i Norden. I Norge har Ulefos ca. 230 medarbeidere, ved fabrikkene på Ulefoss og Kongsberg. Vi skal være i front som teknisk utvikler, rådgiver, produsent og leverandør av de mest fremtidsrettede og bærekraftige løsningene til våre kunder. 

Ulefos har en sentral posisjon som utvikler og leverandør til vann og avløp som samfunnskritisk infrastruktur. Våre VA-produkter ligger godt skjult under bakken, og innehar for de fleste en usynlig, men livsviktig funksjon som bidrar til å opprettholde hverdagen i de tusen hjem og næringer. Ulefos kumlokk, rister og rennesystem beskytter og tilgjengeliggjør infrastrukturen, og er godt synlig som en naturlig del av ethvert gate- og bymiljø. I parker, byrom og der folk ferdes, skaper våre utemiljøprodukter gode møteplasser.

310 ansatte i Ulefos. Grafikk.
900 millioner norske kroner i omsetning. Grafikk.
Ulefos er fordelt på 6 lokasjoner. Grafikk.

Våre forretningsområder

Ulefos Esco bakkekran

VA-teknikk

Ulefos er norsk ventilprodusent med egen fabrikk på Kongsberg. Her produseres hovedtyngden av vårt sortiment innen VA-teknikk, i tillegg til at vi forhandler kvalitetsprodukter fra utvalgte leverandører. Som norsk produsent har vi full kontroll på hele verdikjeden fra A-Å, vi kjenner norske forhold og våre produkter er testet og laget for et nordisk klima.

Se vårt VA-sortiment.

Ulefos gategods. Foto.

Gategods

Ulefos er Nordens ledende produsent av gategods, med egen fabrikk Ulefos Jernværk på Ulefoss i Norge. Våre produkter er av høyeste kvalitet med lang levetid, produsert med kortreist resirkulerbart skrapjern, og med vannkraft fra eget vannkraftverk. Slik kan vi med hånden på hjertet si at vi tilbyr markedets mest bærekraftige produkter.

Se vårt gategodssortiment.

Ulefos byggavdeling

Bygg og anlegg

Ulefos har et bredt spekter av produkter til bygg og anlegg, og medarbeidere med lang og allsidig erfaring innen fagfeltet. Med solid teknisk og praktisk kompetanse, leverer vi produkter og rådgivning til entreprenører, anleggsgartnere og landskapsarkitekter.

Se vårt bygg- og anleggssortiment.

Ulefos parkbenk uten rygg og armlener i gate. Foto.

Utemiljø

Ulefos produserer og leverer utemiljøprodukter av høyeste kvalitet og med lavets mulig fotavtrykk på miljøet. Våre parkbenker, ledelinjer og tregruberister finnes i parker, gatemiljø og på andre felles møteplasser utendørs over hele landet. Vi fører også et stort sortiment produkter fra solide og nøye utvalgte kvalitetsleverandører.

Se vårt utemiljøsortiment.

Har du spørsmål?

Få hjelp med det du lurer på. Kontakt oss.

Ulefos Gruppen konsernledelse

Martin Sagen
CEO

Jan Halvor Sael
CFO

Sonja Tørlen
HR Director

Torbjørn Iversen
COO

Lasse Enger-Larsen
Sales- and Marketing Director

Over 360 år med erfaring.

Les vår historie.

Våre verdier

Våre verdier gjenspeiler hvem vi er, hva vi står for og hvilke målsetninger vi har. De beskriver hvilken bedriftskultur Ulefos er bygget omkring, og er en felles veiviser for måten vi jobber på.

Les mer om våre verdier.