Skip to main content
Ulefos > Jobb i Ulefos

Jobb i Ulefos

I Ulefos får du bruke og utvikle ekspertisen din ved å være med å utvikle så bærekraftige produkter og løsninger som mulig for fremtiden. Vi tar aktivt del i FNs bærekraftsmål og setter oss solide mål for hvordan vi kan bidra til det grønne skiftet. Du blir en del av et tverrfaglig miljø hvor de ulike fagområdene samarbeider for de beste løsningene. Det er menneskene i organisasjonen som utgjør en forskjell – det er derfor er et overordnet mål for oss å oppnå trivsel, læring, motivasjon og aktiv deltakelse for alle ansatte. For å levere de beste tjenestene er vi avhengig av faglig dyktige medarbeider med gode samarbeidsevner, rette holdninger og viljen til å løse komplekse utfordringer. 

Ledige stillinger

Kundekonsulent ordre 

Ønsker DU å være en del av avdelingen for Kundestøtte? Da vil vi gjerne høre fra deg. Vi søker en positiv og kundeorientert kollega, som vil være med å dra lasset sammen med oss.

Din viktigste oppgave som Kundekonsulent Ordre er daglig samarbeid med kunde, ordrearbeid for alle Ulefos’ produktsegmenter og leveranse i hht. gjeldende avtaler. Evne til klar og tydelig kommunikasjon er sentralt, da stillingen innebærer tett dialog både internt og eksternt.

Kundestøtte har spennende og utfordrende dager. Tempoet er tidvis høyt, og det er også takhøyden hos oss. Vi trenger at DU er fremoverlent, er engasjert i jobben din og ønsker å være med å bære ansvaret avdelingen har i det daglige.

Se full stillingsutlysning her!

Kundekonsulent økonomi 

Som Kundekonsulent økonomi får du varierte arbeidsoppgaver innen fakturering, kundefordringer og kundekreditt, i tillegg til enkelte andre administrative funksjoner. Først og fremst vil du støtte den norske delen av konsernet, men også bistår noe hos våre nordiske selskap knyttet til kunder og salg.

For å lykkes i stillingen er det nødvending at du har evne til rask tilpasning i forhold til uforutsette hendelser, endrede krav og forutsetninger. Du har stor interesse for kontinuerlige forbedringsprosesser, samt være serviceinnstilt, løsningsorientert og ha gode samarbeidsevner.

Se full stillingsutlysning her!

Produksjonsmedarbeider avd. Kongsberg

Ulefos trenger en engasjert og kvalitetsbevisst produksjonsmedarbeider til vår ventilfabrikk på Kongsberg. Stillingen tilhører avdeling for montasje og overflatebehandling, og oppgavene er knyttet til montering og testing av våre ventiler.

Vi søker etter en dyktig medarbeider som er systematisk, selvstendig og løsningsorientert. Du må være en fleksibel person med godt humør, like høyt tempo og raskt kunne omstille deg for endringer og uforutsette hendelser.

Se full stillingsutlysning her!

CNC-operatør avd. Ulefoss

Ulefos AS, avd. Ulefoss søker etter operatør med fagbrev og kompetanse innen CNC til vår avdeling for mekanisk bearbeiding. 

Vi søker etter en dyktig medarbeider som er systematisk, selvstendig og løsningsorientert. Du må være en fleksibel person med godt humør, like høyt tempo og raskt kunne omstille deg for endringer og uforutsette hendelser. 

Se full stillingsutlysning her!

CNC-operatør avd. Kongsberg

Ulefos AS, avd. Kongsberg søker etter operatør med fagbrev i CNC, som også ønsker å jobbe med montering av ventiler. 

Ulefos ønsker en fleksibel operatør som kan bistå i avdelingene for maskinering og montasje. For å kunne tiltre denne stillingen må du ha fagbrev i CNC faget. Hos Ulefos benytter vi oss av maskiner fra Mori Seiki med Mitsubishi styring. 

Se full stillingsutlysning her!

Elektriker

Ulefos, avd. Ulefos Jernværk søker etter en elektriker i avdelingen for vedlikehold.

Vi ønsker oss en løsningsorientert, ansvarsbevisst og endringsvillig person. Du må kunne jobbe selvstendig og i team. Du må være villig til å ta i ett tak når det trenges og ha fokus på HMS og kvalitet.

Se full stillingsutlysning her!

Ulefos som arbeidsgiver

Våre medarbeidere sørger for utvikling, produksjon og rådgivning rundt løsninger til en av våre viktigste samfunnskritiske infrastrukturer, vann og avløp.

Løsningene vi leverer er ikke alle like synlige for folk flest, da det meste er gravd ned under bakken i en kum. Men våre gategodsprodukter som kumlokk, rister og slukløsninger er synlige, og en naturlig del av hverdagen for oss alle. Det samme er vårt utemiljøsortiment, som skaper gode møteplasser i parker, byrom, på kirkegårder og der folk ferdes.

For å levere de beste tjenestene er vi avhengig av medarbeidernes holdning, faglig dyktighet og vilje til å løse kundens utfordringer.

I Norge har Ulefos ca. 165 medarbeidere fordelt på 2 lokasjoner, Ulefoss og Kongsberg. Som en del av et nordisk konsern med over 300 medarbeidere i 4 land finnes det mange spennende karrieremuligheter.