Skip to main content
Ulefos > Aktuelt > Ny CEO i Ulefos

Martin Sagen – ny CEO i Ulefos-gruppen

Birger Solberg fratrer som konsernsjef i Ulefos-gruppen 1. januar 2022, etter å ha ledet selskapet siden 2016. Martin Sagen overtar som ny CEO fra 1. januar 2022.

I perioden Birger har ledet selskapet har Ulefos vært gjennom store og krevende endringsprosesser. Birger har vært med på å lage plattformen som Ulefos nå kan bygge videre på. Som styreleder vil jeg takke Birger Solberg for god innsats og ønsker ham lykke til videre, sier Carl Diderik Cappelen.

Martin Sagen (50) fra Holmestrand overtar som ny CEO, han kommer fra stillingen som Managing Director i Speira. Martin har solid bakgrunn fra forskjellige stillinger i Hydro. Han har blant annet vært fabrikksjef ved Hydro Holmestrand, fabrikksjef ved Hydro Sunndal og leder for produksjon og salg i Hydro Rolled Products Business Unit GE. Martin er utdannet metallurg og sivilingeniør fra NTNU.

Martin ser frem til å starte i Ulefos:

«Ulefos er en tradisjonsrik og bærekraftig bedrift med et veletablert merkevare. Jeg har et brennende engasjement for industri og god kjennskap til de fleste prosesser i verdikjeden. Sammen med de ansatte skal det bli spennende å ta virksomheten videre mot visjonen om å bli den foretrukne leverandøren av ren vannforsyning og bærekraft.»

Vi ønsker Martin velkommen til Ulefos!

Ulefoss, 14. desember 2021
Carl Diderik Cappelen
Styreformann
Ulefos-gruppen