Skip to main content
Ulefos > Aktuelt > Ulefos UltraGrip – utviklet for skjøting av rør

Ulefos UltraGrip – utviklet for skjøting av rør

UltraGrip er den ideelle løsningen for alvorlig skadde, korroderte eller brutte rør med vanskelig adkomst. I en rehabiliteringssituasjon, der en rørseksjon må byttes ut tilbyr Ulefos gjennom UltraGrip-serien en allsidig reparasjonsløsning, som kan benyttes til en rekke rørdimensjoner.

Ulefos UltraGrip er en strekkfast, fleksibel og robust kupling som passer til alle rørtyper. Designet og produsert i henhold til EN 14525, i tillegg til ISO9001 og miljøstandarden ISO 14001. Alle komponenter som er i kontakt med drikkevann er drikkevannsgodkjent.

Enkel installasjon

UltraGrip er enkel å installere. Produktet plasseres lett inn på rør, og tiltrekkes enkelt med moment oppgitt på produktet. Der det er dårlig plass kan også boltene snus slik at tiltrekking kan gjøres fra motsatt side. Det kreves kun en enkel nøkkel for å trekke til boltene. Produktet kommer særlig til sin rett i områder der plassen er begrenset.

Strekkfaste og fleksible kuplinger

Boltene på UltraGrip er vendbare, rustfrie, roterer ikke og enkle å trekke til med en enkel nøkkel. At boltene er vendbare er en klar fordel på steder der det er begrenset plass for montering. UltraGrips unike ”vaffelpakning” sikrer full tetning, selv på rør med ru overflate og på korroderte rør og de unike griperne er meget skånsomme mot røret.

Miljøvennlig overflatebelegg

Rilsan pulverbelegg er en slitesterkt og miljøvennlig overflatebelegg fritt for tungmetallbaserte pigmenter og herdemiddel. Robust mot deformajon og tåler støt og slag under installasjon. Rilsan er drikkevannsgodkjent og har minimum 250 micron.

Ulefos-Gruppen er eksklusiv leverandør av Viking Johnson i Norden. Produktene er kjent for sin høye kvalitet i markedet og porteføljen består utover UltraGrip av Mega og Maxi flense- og skjøtemuffer.

Jeg ønsker en demo på Ultra-Grip serien